26 June, 2010

Xbox 360 S - 250GBOk, jeg ga meg til slutt på en del av mine sterkt uttrykte avskyelser (proprietære systemer, som f.eks.: Google Android, PSP, PS3). Men, jeg nekter fremdeles å kjøpe/bruke PC-produkter fra Microsoft/Apple :P jeg krever mer tilpassingsmuligheter. Rett og slett.

Nå om det er sagt, må jeg innrømme at Xbox 360 har en del å by på, men jeg holder fortsatt mest med favoritten fra de siste 5 årene; PlayStation 3, som er suverent overlegen både på lagringsmedia (Blu-Ray + erstattbar intern 2.5" harddisk), grafikk- og prosessor-ytelse.

Men nå har jeg da bestilt min første Xbox 360 Slim 250GB (nei, jeg har ikke snudd på mine prinsipper, men kan fint godta at det fremdeles finnes konkurranse-dyktighet i andre deler av teknologi-bransjen, og gjør mitt for at bransjen fortsetter å vokse ;) - les: jeg ble fascinert av Halo og en del andre spill som er dedikert Microsoft-plattformen. Og nå som jeg faktisk har ressurser til å fordype min "nerdeskap", så gjør jeg det, fordi jeg kan ;D

Xbox 360 S fikk også god vurdering i norske nettaviser.
http://www.itavisen.no/845560/test-xbox-360-s

Happy Gaming Peepz! :P

---

Tillegg Fredag 6. Aug, 12:48 GMT+1:

Har nå spilt på maskinen og brukt det medfølgende Xbox LIVE Gold månedsabonnementet en drøy uke.

Må si jeg likte veldig godt spillene "Left 4 Dead 2" og "Mass Effect". Valve kan fortsatt lage spennende konsepter med herlig grafikk, og Mass Effect var en suveren blanding av RPG/FPS (Role Playing Game / First Person Shooter).

Skal nok definitivt anskaffe meg 2-ern av Mass effect, og 3-ern når det kommer.., ble veldig glad i det spillet. Var akkurat som å treffe en gammel kjenning, følte jeg hadde spilt det før å greier :) gøy.

0 kommentarer :

Post a Comment